Adam's Venture: Origins

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Vertigo Games en uitgegeven door SOEDESCO

  7.5

  Adam's Venture: Origins Artikelen

  Reageer en Win - Game & goodie pakket (week 20)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere mooie spullen weg die je met een originele reactie op XGN kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de de Yooka-Laylee games in de nieuwe Reageer en Win! video hierboven!

  Wat zijn de beste remastered games van 2016? [poll]

  We hebben dit jaar veel toffe games nog een keer voorbij zien komen in de vorm van een remaster. Omdat Assassin's Creed The Ezio Collection vandaag uitkomt en de meeste remasters die voor dit jaar gepland staan inmiddels ook al verschenen zijn, willen we met deze poll vragen naar jullie favoriete remastered games van 2016!

  Adam's Venture Origins Review - Fijne hersenkraker!

  Weet je wat we tegenwoordig missen? Een paar goede puzzelgames op de consoles. Nu worden puzzels wel gestopt in avonturengames als Uncharted en Tomb Raider, maar echte hersenkrakers zitten daar helaas nooit bij. Adam’s Venture Origins vult deze leegte en hoe dat uitpakt lees je in deze Adam's Venture Origins review.

  WIN - Adam's Venture Origins prijsvraag!

  Adam's Venture: Origins is een nieuwe puzzelgame van ontwikkelaar SOEDESCO, het spel is nog niet eens uit maar het lijkt erop dat het een tof spel gaat worden. Ter ere van de release van deze nieuwe puzzelgame mogen wij deze weggeven, als jij wilt weten hoe je mee kunt doen met deze Adam's Venture Origins prijsvraag, lees je dat hier!

  Adam's Venture: Origins Nieuws

  Adam's Venture Origins release vindt plaats in het voorjaar

  Strakke gameplay, next-gen visuals en nieuwe animaties zijn volgens uitgever SOEDESCO allemaal aanwezig in zijn aankomende game. De Adam's Venture Origins release komt dit voorjaar.

  Adam's Venture Origins teaser uitgebracht

  SOEDESCO brengt na het succes van Adam’s Venture Chronicles dit voorjaar een nieuwe game uit: Adam’s Venture Origins. De game komt uit op PS4, Xbox One en PC. Zojuist is dan ook de eerste Adam's Venture Origins teaser uitgebracht die je hierboven kunt kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.