Ace Combat Assault Horizon

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Shooter & simulatie

  Gemaakt door Project Aces & Namco Bandai Games en uitgegeven door Project Aces & Namco Bandai Games

  8.0

  Ace Combat Assault Horizon Artikelen

  PlayStation Store Update - Ratchet & Clank: QForce en LEGO In de Ban van de Ring

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Ace Combat Assault Horizon Review

  “Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.” Deze zin geldt zéker voor het spel Ace Combat Assault Horizon, waar je de controle hebt over een vliegtuig én een helikopter. Klinkt hartstikke leuk, maar de vraag is uiteraard: ís het wel leuk?

  Ace Combat Assault Horizon Preview

  Eerder al kwam collega Joeri met een impressie van de vlieggame Ace Combat Assault Horizon. In Keulen woonden we een presentatie bij van de game, dus is het tijd voor een nieuwe blik op deze game.

  Ace Combat Assault Horizon Preview

  De Ace Combat franchise ging van start in 1992 onder de naam Air Combat. Negentien jaar later verschijnt de nieuwste telg 'Assault Horizon', die de franchise moet vernieuwen met behulp van realistische omgevingen en hardere, brute arcade actie.

  Ace Combat Assault Horizon Nieuws

  Nieuwe Ace Combat komt in oktober

  Namco Bandai heeft op het persevent in Dubai aangekondigd dat de nieuwe Ace Combat, getiteld Assault Horizon, op 14 oktober uitkomt voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.