Absolver

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door sloclap en uitgegeven door Devolver Digital

  Absolver Artikelen

  PlayStation Plus games juli 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer die tijd van de maand. Sony vertelt ons welke game er komende maand gratis zullen zijn voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en de PS Vita. En er is weer genoeg leuks om van te smullen.

  Alles over de Absolver gameplay [Gespeeld op gamescom 2017]

  Absolver is een online multiplayer RPG die zich focust op melee combat. Op gamescom hebben wij deze game al even kunnen spelen en in deze special lees je alles over de Absolver gameplay.

  Absolver Preview - Duizelingwekkend aantal opties

  Devolver Digital timmert hard aan de weg als uitgever en heeft ook Absolver onder haar hoede genomen, een unieke fighting game. Wij gingen op de E3 langs bij Devolver en ontwikkelaar Sloclap voor een uitgebreide Absolver preview, om te kijken welke richting de titel opgaat.

  Top 10 beste indie games van de E3 2016 - Klein maar fijn

  Er zijn tijdens de E3 naast enorme reeks aan grote titels ook een aantal kleinere pareltjes opgedoken. Ook deze, niet Triple A, titels zijn het waard om opgepakt te worden. Dit zijn de top 10 beste indie games van de E3 2016.

  Absolver Nieuws

  PlayStation Plus games juli 2018 bekendgemaakt

  PlayStation Plus gebruikers opgelet! De PlayStation Plus games juli 2018 zijn onthuld. Deze maand staat Absolver voor je klaar en ook kun je genieten van Heavy Rain. Dat is niet het enige.

  Absolver launch trailer uitgegeven

  De Absolver Launch trailer is hier! Bekijk hier de nieuwe beelden van deze game. Absolver is nu te downloaden voor PC en PS4.

  Absolver trailer met informatie wapens en krachten

  Uitgever Devolver Digital toont op haar officiële YouTube kanaal de nieuwe Absolver trailer. Tijdens de video geeft een vrouw commentaar op de verschillende krachten en wapens. Absolver is ontwikkeld door Sloclap en is op 29 augustus te verwachten voor de PC en PlayStation 4.

  Absolver release bekendgemaakt door Sloclap en Devolver Digital

  De Absolver release is op 29 augustus voor de PS4 en PC. De game wordt ontwikkeld door Sloclap en uitgegeven door Devolver Digital.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.