A Way Out Artikelen

  Top 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  De 10 beste online co-op games in tijden van corona

  Soms is er niets leuker dan op de bank te ploffen met een paar vrienden en de hele avond samen te gamen. Ten tijde van het coronavirus gaat dat alleen een stuk moeilijker, maar gelukkig zijn er ook genoeg games die je online samen kan spelen. Dit zijn de 10 beste online co-op games van het moment.

  Beste third-person shooters van 2018 - Van sneaken tot ongekende explosies

  Shooters zijn ontzettend populair. Maar er zijn dit jaar niet heel veel third-person shooters uitgekomen. Daarom hebben we in deze top vijf ook games meegenomen die gebruik maken van third-person shooter elementen. Dit zijn de beste third-person shooters van 2018.

  A Way Out Review - Uniek maar met beperkingen

  Ontsnappen uit een gevangenis doe je niet in je eentje. Net zoals Andy zijn maat Red nodig heeft in The Shawshank Redemption, hebben Leo en Vincent elkaar nodig in A Way Out. In deze A Way Out review lees je of dit duo de perfecte ontsnapping kan uitvoeren.

  Game releases maart 2018 - Far Cry 5 en Sea of Thieves

  De derde maand van dit jaar is alweer aangebroken, hoogste tijd dus om te kijken naar het game releases maart 2018 overzicht! Ben je op zoek naar een excuus om je oude favoriete games weer te spelen, of zoek je iets compleet nieuws? Dan zit je de komende maand wel goed!

  10 game releases om naar uit te kijken in 2018

  Met games als Horizon Zero Dawn, Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Destiny 2 hebben we ons geen moment hoeven te vervelen in 2017. Wat heeft het nieuwe jaar voor ons in petto? We blikken vooruit met een greep uit het aanbod van prachtige games in 2018.

  10 Toffe pc releases 2018 om naar uit te kijken in het nieuwe jaar!

  Sneeuwpoppen, oliebollen en vuurwerk. Het einde van het jaar is alweer in zicht, maar gelukkig ook de nieuwe kansen die het nieuwe jaar gaat brengen. Ook op het gebied van games, en daarom zetten we een aantal PC releases 2018 voor je op een rijtje waar je alvast naar uit kan kijken!

  De 8 grootste E3 2017 verrassingen

  Tijdens de E3 2017 heeft zo’n beetje iedereen uit de game-industrie wel iets nieuws of iets geweldigs te melden. Daardoor zijn er veel E3 2017 verrassingen. Wij zetten de grootste voor je op een rijtje.

  Top 5 beste E3 2017 co-op games - Samen sta je sterk

  Games zijn er in alle maten, sommigen focussen op een singleplayer ervaring en anderen willen juist dat je samen speelt. In deze special kijken we naar de beste E3 2017 co-op games die voorbij zijn gekomen. Samen sta je immers sterk.

  Top 5 EA Play 2017 games - De beste momenten uit de show!

  Tijdens de E3 in Los Angeles heeft uitgever Electronic Arts een persconferentie gegeven waarin het haar nieuwste games heeft getoond. In deze top 5 EA Play 2017 games lees je wat de vetste titels zijn die in de presentatie zijn langsgekomen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.