A Way Out

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Hazelight en uitgegeven door Electronic Arts

  7

  A Way Out Artikelen

  Tips om vandaag nog te spelen: de 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  De 10 beste online co-op games in tijden van corona

  Soms is er niets leuker dan op de bank te ploffen met een paar vrienden en de hele avond samen te gamen. Ten tijde van het coronavirus gaat dat alleen een stuk moeilijker, maar gelukkig zijn er ook genoeg games die je online samen kan spelen. Dit zijn de 10 beste online co-op games van het moment.

  Beste third-person shooters van 2018 - Van sneaken tot ongekende explosies

  Shooters zijn ontzettend populair. Maar er zijn dit jaar niet heel veel third-person shooters uitgekomen. Daarom hebben we in deze top vijf ook games meegenomen die gebruik maken van third-person shooter elementen. Dit zijn de beste third-person shooters van 2018.

  A Way Out Review - Uniek maar met beperkingen

  Ontsnappen uit een gevangenis doe je niet in je eentje. Net zoals Andy zijn maat Red nodig heeft in The Shawshank Redemption, hebben Leo en Vincent elkaar nodig in A Way Out. In deze A Way Out review lees je of dit duo de perfecte ontsnapping kan uitvoeren.

  Game releases maart 2018 - Far Cry 5 en Sea of Thieves

  De derde maand van dit jaar is alweer aangebroken, hoogste tijd dus om te kijken naar het game releases maart 2018 overzicht! Ben je op zoek naar een excuus om je oude favoriete games weer te spelen, of zoek je iets compleet nieuws? Dan zit je de komende maand wel goed!

  A Way Out Nieuws

  Nieuwe A Way Out trailer uitgebracht voor release

  Om de release van de game te vieren is er een nieuwe A Way Out trailer uitgebracht. Vanaf vandaag zal de game beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Datum van A Way Out release is bekend

  Het regende vannacht aankondigingen op The Game Awards. Zo werd bekend dat The Crew 2 en Far Cry 5 zijn uitgesteld, maar er is ook goed nieuws te vermelden. De A Way Out release is namelijk bekend en valt op 23 maart 2018.

  A Way Out gevangenisgame aangekondigd op E3

  Op de E3 in Los Angeles is voor het eerst de A Way Out gevangenisgame getoond. De game is onderdeel van het EA Originals programma, dat in nieuwe games investeert.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.