7 Days to Die

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter, first-person shooter, strategie & tower defense

  Gemaakt door The Fun Pimps Entertainment LLC en uitgegeven door The Fun Pimps Entertainment LLC

  5.5

  7 Days to Die Artikelen

  Top 5 beste crafting games volgens jullie

  Wij vroegen jullie welke crafting games jullie het beste vonden. Jullie hebben je stem laten horen en in deze special bespreken we dan ook de top 5 beste crafting games volgens jullie!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  7 Days to Die Review - Minecraft gevuld met zombies

  In een wereld gevuld met zombiegames zoals Dying Light, Left 4 Dead en zelfs Call of Duty is het moeilijk om je te onderscheiden. Toch probeert 7 Days to Die zich te onderscheiden door een combinatie te bieden tussen Minecraft en DayZ. Of dit geslaagd is lees je in de 7 Days to Die review!

  7 Days to Die Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Zombiegame 7 Days to Die van Telltale deze zomer nog naar console

  Telltale, de studio die onder andere de Game of Thrones, Batman en Jurrasic Park games heeft ontwikkeld komt met meer nieuws over zijn zombiegame 7 Days to Die. De game die vanaf 2013 al beschikbaar is in Steam als early access komt deze zomer naar PlayStation 4 en Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.