11-11: Memories Retold Artikelen

  Reageer en Win - 11-11 Memories Retold voor de PS4 & Xbox One

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij 11-11 Memories Retold weg in samenwerking met Bandai Namco, waarvan drie verschillende versies. Een voor de PlayStation 4, een voor de Xbox One en een speciale press kit. Bekijk de video voor meer informatie!

  Beste kerstcadeaus 2018 - Kerstcadeautjes voor onder de 30 euro

  Het is altijd maar weer de vraag wat je aan een 'geek' moet geven voor kerst. Meestal zijn games, gadgets of accessoires nou niet de goedkoopste dingen om te geven, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Dit zijn de beste kerstcadeaus voor gamers in 2018 onder de 30 euro.

  11-11: Memories Retold Review - Een uniek oorlogsverhaal

  Sarajevo. 1914. Frans Ferdinand van Oostenrijk wordt neergeschoten. Het begin van de EersteWereldoorlog is een feit. Een tijd waarin mensen moeten overleven en in situaties terecht komen waarin zehelemaal niet verzeild willen raken. Zo ook de Duitser Kurt en de Canadees Harry. In deze 11-11:Memories Retold review lees je meer over deze game die zich laat kenmerken door een unieke stijl.

  Verhalende Bandai Namco games 11-11, Twin Mirror en Man of Medan [gamescom]

  Bandai Namco verblijdde ons tijdens gamescom met toffe games. We checkten Ace Combat 7 en SoulCalibur 6 al, maar ook nog drie verhalende Bandai Namco games: 11-11, Twin Mirror en Man of Medan. De tijd voor iedere game was krap, maar dat weerhield ons niet om de nodige info op te doen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.