Foto: HBO

Let op dat dit artikel gebaseerd is op logische redenering en speculaties van het internet. Van geen van de onderstaande personages is bekend of ze sterven, maar mocht dit in de boeken van Een Lied van IJs of Vuur al gebeurd zijn, wordt dat wel besproken.

10. Euron Greyjoy

Het is niet één van de grote Game of Thrones Season 8 spoilers om te zeggen dat Euron Greyjoy een mindere indruk achterliet op de kijker. Op één goed gevecht na heeft het personage nog maar voor weinig opschudding gezorgd en zoals het er nu voor staat, lijkt hij aan de verkeerde kant te staan. Samen met Cersei is hij van plan om Jon en Daenerys te verraden.

Dat kan hem duur komen te staan, aangezien Dany nog steeds in het bezit is van twee vuurspuwende draken die niet al te veel moeite hebben met het in brand steken van houten schepen. Als die bedreiging niet genoeg is, is er ook nog de Night King die met een gereanimeerde ijsdraak voor flinke verwoesting kan zorgen. Hoe je het ook wendt of keert, Euron lijkt maar weinig kans te maken om het laatste seizoen te overleven.