Foto: HBO

8. The Walking Dead na-apen

Wanneer de Game of Thrones Season 8 release daar is, wordt de kans ook groot geacht dat we een flink aantal bekende gezichten gaan zien. We hebben het dan over personages die al lang en breed dood zijn, zoals Hodor die we misschien wel terug gaan zien als zombies in het leger van de Night King. Het is een truc die in het verleden al flink in het voordeel van shows heeft uitgepakt.

Denk maar aan The Walking Dead, een show die bekend staat vanwege het omtoveren van haar cast in zombies voor een goede afsluiting scene. Het zou de ideale kans zijn om personages die we al jarenlang niet meer gezien hebben nog één keer te kunnen zien. Daarnaast zorgt het voor flink wat drama bij de personages, want om opnieuw een goede vriend te vermoorden is niet zomaar wat.

Het is zomaar mogelijk, want de Night King kan iedereen die niet verbrand is aan zijn leger toevoegen. Combineer dit feit met het gegeven dat iedereen ten zuiden van The Wall de doden niet verbrandt, en je hebt zowel een gigantisch leger als de kans om oude bekenden terug te halen. De vraag is of we daardoor ook het volgende personages eindelijk gaan zien.