Game of Thrones Season 8 Episode 6 vooruitblik - Wat kunnen we verwachten?

Avengers verzamelen!

Met nog 120 minuten te gaan lijkt het erop dat Dany zal eindigen op de troon, maar een aantal korte scènes die we in de promo zien geven hoop. We zien Jon, Tyrion, Davos en Arya allemaal door de verwoeste stad lopen. Elk van de vier personages kijkt uit zijn of haar ogen alsof de wereld dreigt te vergaan en dat is ook wel een beetje zo.

Daar moet natuurlijk een stokje voor worden gestoken en het ziet er naar uit dat deze vier die taak gaan dragen. De vraag is alleen hoe ze dat gaan doen. Arya mag dan ontzettend goed zijn in het spelen van een sluipmoordenaar, maar een draak besluip je niet zo gemakkelijk. Ook lijkt het niet logisch dat Jon en Tyrion bij Dany in de buurt komen, want de Breaker of Chains is van mening dat beide heren haar hebben verraden.

Game of Thrones Season 8 Episode 6 is het einde

Na de aflevering aankomende maandag is het gedaan met Game of Thrones. De serie is dan officieel afgelopen, maar niet getreurd. Een week later komt nog de speciale documentaire uit over hoe het laatste seizoen gemaakt is, waarin we mogelijk meer duiding krijgen over bepaalde keuzes van de makers in hoe ze het verhaal vertellen. Tot die tijd kun je lezen wat we van de meest recente aflevering van Game of Thrones vonden en ons laten weten wat jij er van vond!