Twee jaar na het grote succes van Furious 7 verschijnt het inmiddels achtste deel in de bioscopen. De cast is aangevuld en de stunts lijken groter dan ooit. Maar lukt het de succesvolle franchise om het gat dat het afscheid van geliefd karakter Brian O’Conner (Paul Walker) heeft achtergelaten, op te vullen?

Voor Paul

Furious 7 was een onvergetelijke rit en trok ontzettend veel bezoekers naar het theater. Niet alleen bezit de film over genoeg actie en mooie auto’s, het is ook een eerbetoon aan Paul Walker. Al vanaf de eerste film vertolkte Walker de rol van Brian O’Conner en kunnen we concluderen dat deze franchise zijn beroemdheid heeft laten stijgen. Maar na het tragische ongeluk in 2013 leek de Fast & Furious reeks even aan een zijde draadje te hangen.

Naast snelle auto’s, mooie mensen en vette actie is familie de belangrijkste invalshoek van de saga. Het is dan ook niet vreemd dat na jaren samen te werken de castleden zich inmiddels ook echt familie voelt. In het laatste interview van Paul Walker vertelde hij dat een achtste deel hoe dan ook zou komen. En dat is dan ook de reden waarom de castleden zijn door gegaan, voor Paul.