Gebruik je Drone voor Barn Finds

We snappen het, in Forza Horizon 4 rijd je het liefst gewoon in een supersnelle bolide door het platteland van het Verenigd Koninkrijk. Toch zijn de meeste sportauto’s niet geschikt voor off-road rijden. Laat dat nou precies zijn waar je op zoek moet gaan naar de Barn Finds in de game. Barn Finds zijn verlaten schuurtjes waar je verroeste auto’s vindt, die vervolgens weer gerestaureerd worden en toegevoegd aan jouw autoverzameling.

Deze auto’s zijn meestal bijzonder en met hoge stats, of juist unieke voertuigen die je normaal gesproken niet tegenkomt. Je krijgt alleen een rond gebied waar het schuurtje zich overal in kan bevinden. Als je de Drone kiest uit het startmenu kan je zonder zorgen op zoek gaan naar de Barn Finds. De Drone is snel, je ziet veel en er hoeft geen rekening gehouden te worden met obstakels.

Als je dus op zoek ben naar zeldzame nieuwe auto's in Forza Horizon 4, kan je kan alle tips het beste deze gebruiken. Een andere mogelijkheid is een goede off-roader nemen. Met de Drone gaat het alleen wat makkelijker.