Seizoen 8 van Fortnite staat in het teken van piraten, meerdere skins en emotes. De map krijgt ook invloeden van deze piraten met nieuwe omgevingen als een lagoon en een piratenschip. Ook is er een kanon aanwezig waarmee je jezelf kunt afschieten en zo de constructies van de vijand kunt vernietigen. Spelers krijgen toegang tot nieuwe skins, waaronder een bananenpak. Ook zullen er nieuwe Pickaxes te verdienen zijn.

Als je de Battle Pass koopt krijg je gelijk toegang tot twee van de nieuwe skins. Blackheart, een piraat en Hybrid, een salamander-achtige. Dit keer zijn er ook nieuwe huisdieren te verdienen die je vergezellen op het strijdveld. Ook is er de feature toegevoegd om Party Assist Challenges te volbrengen. Deze Challenges kunnen samen met je team volbracht worden.

Fortnite season 8 en patches

Naast nieuwe items zijn er ook een aantal dingen verbeterd in Fortnite. Er zijn verschillende patches uitgebracht voor onder andere de supply drops en voor een aantal problemen met skins en emotes. De volledige lijst met patches kun je hier lezen.