Het eerste seizoen van de For Honor Faction War is voorbij, de Vikingen hebben het hardst gestreden en pakten de overwinning. De Vikingen zijn beloond met een flink assortiment aan cosmetische prijzen en extra loot. De volgende vraag is: hoe nu verder?

Er is met ingang van For Honor Season 2 een hoop nieuwe content toegevoegd waaronder twee nieuwe maps om te ontdekken en te veroveren en twee nieuwe karakters. Kom meer te weten over de nieuwe content in onze For Honor Season 2 special!For Honor Season 2 details

For Honor Season 2 details: Twee nieuwe maps

For Honor bestaat voornamelijk alleen uit vechten. Hier en daar word je gedwongen gebruik te maken van wat strategie, maar veel meer dan dat is het niet. Dat is niet erg, maar er moeten wel manieren gevonden worden om dit gevarieerd te houden. Het uitbrengen van nieuwe maps is een van de eerste stappen naar die variatie.

Het tweede seizoen van For Honor brengt ons twee grote nieuwe maps om te spelen onder de namen Forge en Temple Garden. De maps waren onderdeel van de nieuwste patch en zijn speelbaar voor iedereen.

Forge

Forge is een gebied dat origineel bezet is door de Vikingen en bestaat uit hun meest belangrijke onderdeel: De smederij. Hier worden de beste wapens gesmeed om de "oneindige oorlog" te winnen, maar dat weten dat Samoerai en Ridders ook. Deze map is speelbaar voor alle For honor game modi zoals Duel, Brawl, Deathmatch, Dominion en Skirmish.

Temple Garden

Temple Garden is een prachtige tempel met uitzicht over het dal dat onderdeel is van de Samoerai. Naast dat het een mooi gebied is, wordt het ook gezien als een zeer strategisch gebied waar de Vikingen en de Ridders gebruik van willen maken. Ook deze map is speelbaar voor alle eerder genoemde game modi!