Marching Fire vechters gratis te downloaden

Spelers kunnen voor een korte periode als de vier helden spelen uit de nieuwste uitbreiding van For Honor, Marching Fire. Voor ieder die een Xbox Live subscriber is, loopt deze actie tot en met 12 februari 2019.

De nieuwste DLC van For Honor is in de periode tot en met 12 februari te downloaden met een korting van 50%. De complete DLC bevat een nieuwe faction, vier nieuwe helden, een PvE Arcade mode, die willekeurige gevechtsscenario’s genereert, die solo en in co-op mode gespeeld kunnen worden.

Speel de For Honor DLC gratis

De WU Lin faction brengt een stukje China naar de titel. Speel als de Shaolin, de warrior-monk die atletische capriolen uithaalt met zijn staf, de Tiandi, trouwe beschermers die gebruik maken van het dao blade, de Jiang Jun, generaals in de oude Chinese legers en als Nuxia, getrainde assassins die vaak hun talent maskeren door gebruik te maken van dans.

For Honor Marching Fire is gratis te spelen tot en met 12 februari 2019 voor iedereen met een Xbox Live Gold subscription en als je de game natuurlijk bezit. Ook is de DLC tijdens deze periode aan te schaffen met een korting van 50%.