Op 7, 8 en 9 oktober staat de Jaarbeurs in Utrecht volledig in het teken van games vanwege de negende editie van het Firstlook Festival. Wil jij de nieuwste games zoals Tekken 7, Call Of Duty: Infinite Warfare of For Honor spelen, nog voordat ze uit zijn? Of wil je een hele hoop toffe merch scoren?

Dan is volgend weekend de Jaarbeurs voor jou the place to be. Op Firstlook Festival kan je namelijk terecht voor games, gadgets, hardware, comics, cosplay, eSports, merchandise en natuurlijk een hele hoop gezelligheid. En bij XGN.nl kan je tickets winnen voor dit toffe evenement!

firstlook festival tickets prijsvraag

Firstlook Festival tickets prijsvraag met Asus

In samenwerking met ASUS mogen wij 2x tickets voor het Firstlook Festival weggeven. Het gaat om entree tot het festival op de zaterdag. En dat is niet het enige: je mag ook een half uur ongestoord met Tekken 7 aan de slag!

Wil jij kansmaken op deze tickets? Doe dan mee aan onze Firstlook Festival tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Welke game ga jij sowieso spelen op Firstlook Festival en waarom?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je tot dinsdag 4 oktober om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht.