Alex Hunter, de kleinzoon van de legendarische Jim Hunter, wil zijn droom waarmaken en profvoetballer worden. Hij wil sneller worden dan Mbappé, behendiger dan Messi en sterker dan Zlatan worden. Toch lijkt het alsof je in The Journey nog steeds weinig invloed hebt op het verhaal. Wij vinden dat daar verandering in moet komen en daarom hebben wij de volgende verbeteringen bedacht!

FIFA 19 The Journey verbeteringen - Beginnen vanaf nul

In FIFA 17 begon je in de Premier League; hier moest jij gaan bewijzen of je klaar was om de strijd aan te gaan met de Neymar’s en Cristiano Ronaldo’s van deze wereld. Toch had je weinig invloed op het verloop van je carrière. Wij vinden dat je zelf moet kunnen kiezen bij welke club je gaat beginnen, of dit nu in de Eredivisie of in de Spaanse La Liga is.

Er zouden in het begin veel meer mogelijkheden moeten zijn. Zelf een keuze maken bij welke club je wil beginnen en ook welke positie je speelt. Daar heb je nu steeds geen invloed op. Wanneer je dit wel kunt aanpassen, kun je The Journey ook vaker opnieuw spelen op verschillende posities. Zo wordt het nooit saai!