Foto: Ubisoft

Eerder bespraken wij de game al uitgebreider onze impressie. Voor meer informatie verwijzen wij je dan ook graag daar naar toe!

Open wereld

Eén van de eerste features in Beyond Good and Evil 2 is de open wereld. Ubisoft heeft natuurlijk wel vaker games met open werelden waarin van alles te beleven valt, zoals het helpen van mensen of het vinden van kostbaarheden. In Beyond Good and Evil 2 is dat niet anders, maar toch heeft het geheel een Ancel-achtig sausje.

Zo zagen wij dat onze personages de keuze hadden om na een groots gevecht in een ondergrondse tempel meerdere kanten op te gaan. Misschien een politiebureau overvallen om zo enkele hybrids vrij te maken en die eventueel overtuigen om zich aan te sluiten bij onze piratencrew? Of een bankoverval plegen en met het verkregen goud upgrades voor het schip en onszelf te kopen?

Zelfs als de mogelijkheden in een gigantische stad als Ganesha City niet voldoen aan je wensen, dan kun je nog naar andere steden op de planeet gaan. En anders de ruimte in om te hoppen naar de dichtstbijzijnde buurman. Als dat niet in je straatje past, dan kan je nog even verder reizen naar een geheel ander stelsel met weer unieke en bijzondere planeten.