We zijn inmiddels al aangekomen bij het achtste deel in de Fast & Furious serie, die verder gaat waar het vorige deel geëindigd is. Na het tragische einde van acteur Paul Walker zijn de rollen van Brian en Mia uit de films geschreven; de twee zijn met vervroegd pensioen gegaan. Dom en Letty zijn eindelijk op huwelijksreis en het lijkt allemaal eens een keertje goed te gaan met het team.

Toch is deze rust van korte duur, want wanneer Dom op zijn huwelijksreis gerekruteerd wordt door de mysterieuze superhacker Cipher loopt het allemaal mis. Hij keert zijn rug tegen zijn familie en laat alles achter zich om met haar samen te werken...

Fast & Furious 8 is geregisseerd door F. Gary Gray en bevat een cast aan bekende gezichten, waaronder Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson en Michelle Rodriguez. Ook zien we nieuwe gezichten langskomen, zoals Charlize Theron die de antagonistische rol van Cipher op zich neemt. De film draait nu in de bioscopen en is ook te zien in IMAX.

fast & furious 8 tickets en goodies prijsvraag

Fast & Furious 8 tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij een tof pakket met Fast & Furious 8 tickets en goodies weggeven! Dit pakket bevat:

  • 2x bioscooptickets voor Fast & Furious 8
  • Baseball jack
  • Pet
  • 2 t-shirts (1x man, 1x vrouw)

Zie jij het wel zitten om binnenkort geheel in stijl gekleed met een vriend of vriendin deze toffe film in de bioscoop te zien? Doe dan mee aan onze Fast & Furious tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:

  • In onze review noemen we meerdere pluspunten, waaronder de grootse actie en het persoonlijke verhaal. Wat is het derde pluspunt dat genoemd wordt?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!