Foto: Warner Bros

5. Meer Zweinstein

We dromen al allemaal sinds de eerste Harry Potter film dat we naar Zweinstein gaan. Maar als die stomme brief niet komt moeten we het doen met alles wat we te zien krijgen in Fantastic Beasts 2!

Aangezien het laatste deel van de Harry Potter films in 2011 verscheen hebben we allemaal een lange tijd moeten wachten om de school van onze dromen weer voorbij te zien komen. Verder is Newt Scamander, het hoofdpersonage in de Fantastic Beasts films, van Hogwarts gestuurd dus vaak zal hij er niet komen. Dat hebben we kunnen zien in het eerste deel.

In de trailer kunnen we onder andere al Zweinstein voorbij zien komen, dus de kans bestaat dat het een groter deel uit maakt van het verhaal. Er waren ook wat andere opvallende details die je in dit Fantastic Beasts 2 artikel kan lezen. Het is logisch dat we allemaal enthousiast worden van Zweinstein als we zo lang hebben moeten wachten.

Het eerste deel speelde zich in Amerika af, maar we hebben Hogwarts wel voorbij zien komen. Dat maakte ons hart toch wel even warm. Het tweede deel zal zich onder andere ook afspelen in Parijs. Als het goed is zal onze geliefde tovenaarsschool toch echt meer in de spotlight staan in de nieuwe film. Wij worden er dus wel blij van dat tenminste een ding van wat we willen zien, ook echt te zien gaat zijn in Fantastic Beasts 2.