Natuurlijk is het niet zo dat je een map op ware grootte gaat doorkruisen, maar er zal flink wat te doen zijn. Nu ken je het landschap van West-Virginia misschien niet zo goed, maar daar komt nu veranderingen in. Er is namelijk een aantal mooie plekjes dat we graag als Fallout 76 locaties willen zien.

5. Green Bank Observatory

De Green Bank Observatory ligt in het hartje van het Monongahela National Forest van West-Virginia. In het observatorium staat de grootste bestuurbare radiotelescoop ter wereld en dat is perfect voor een indrukwekkende plek om in Fallout 76 te bezoeken. Het is een gigantische radiotelescoop die door de nucleaire straling in de game flink aangetast kan worden.

Vervallen en deels in puin kan het een indrukwekkende locatie worden voor een leuke missie of misschien bouw je je thuisbasis er wel vlak naast. Dat laatste zou zowel in je voor- als tegendeel kunnen werken, want de Green Bank Observatory ligt nogal afgelegen. Dat maakt het perfect om je te verbergen voor vijandige online gamers, maar aangezien een afgelegen bos een broedplaats kan zijn voor monsters kan het ook je dood betekenen.