Expeditie Robinson Aflevering 2 recap - Boos op Rob Geus
Foto: RTL

In dit artikel vatten we de gebeurtenissen uit de tweede aflevering samen. Heb je de aflevering nog niet gezien en wil je het liever nog even kijken, dan kan dat via RTL XL. Het is ook mogelijk om het via de streamingdienst van Videoland te bekijken.

Ruzie op Duivelseiland over eten

De aflevering brengt ons als eerste naar Duivelseiland. Hier zitten Rijk Hofman, Rob Geus, Eva Kleve en Berdien Stenberg. De eerste dag is voorbij en er wordt de nodige moeite gedaan om het vol te houden, ondanks dat onder andere het bed nog niet eens af was. Met Romeinse cijfers willen de mensen op Duivelseiland aangeven hoelang ze het daar hebben volgehouden. De mensen op het eiland hebben geen idee wat ze er moeten doen, maar zijn allemaal angstig dat ze het spel heel snel moeten verlaten.

Op het eiland ontstaat direct een ruzie. Kok Rob Geus wordt ingezet om te koken. Daar hebben zijn eilandgenoten snel spijt van, want hij gebruikt al het bloem. Uiteindelijk gooit hij ook nog het eten weg, omdat hij de verhouding water en bloem niet mooi in balans kreeg. Op het moment dat hij commentaar kreeg op zijn onbesuisde actie, gaf hij aan dat hij er vanuit ging dat het toch wel zou worden bijgevuld. Deze situatie heeft al een heleboel kijkers boos gemaakt en lieten op Twitter hun ongenoegen horen.