Expeditie Robinson Aflevering 1 Recap - Een nieuw seizoen is begonnen
Foto: RTL

In dit artikel vatten we de gebeurtenissen uit de eerste aflevering samen. Heb je de aflevering nog niet gezien en wil je het liever nog even kijken, dan kan dat via RTL XL. Het is ook mogelijk om het via de streamingdienst van Videoland te bekijken.

Deelnemers Expeditie Robinson aflevering 1

Tijdens het smakelijke ontbijt komt een schip aanvaren, waarbij de deelnemers vervolgens in teams naar de boot moeten voor hun allereerste proef. Dit is het eerste moment dat we de deelnemers bij naam horen. In Team Rood zit Shary-An, een zangeres bekend van The Voice of Holland. Ook is Thomas Bergen aanwezig met het doel om als eerste zanger Expeditie Robinson te winnen. Roy Donders zal ongetwijfeld zorgen voor gezelligheid en ook is radio DJ Eva Korenman aanwezig om Team Rood te versterken.

Tegenover het rode team staat natuurlijk Team Blauw. Modelencoach Marianne Verkerk werd tijdens de aflevering als eerste geïntroduceerd als deelnemer voor het team. Autocoureur Tim Coronel is ook van de partij en Papikrafreak Kalvijn, YouTuber, staat al snel bekend als het drukke baasje in het team: "Ik denk dat ik mij in Expeditie Robinson de tering ga vervelen." Model en presentatrice Kim Kötter maakt Team Blauw compleet.