Foto: EA

Update: De EA persconferentie is inmiddels afgelopen. Je kunt hier alle grote aankondigingen terugvinden.

Net zoals ieder jaar houdt EA een persconferentie op de E3 om de nieuwste games te tonen. Dit jaar kunnen we vanaf 20.00 uur vanavond Nederlandse tijd genieten van de presentatie die gepresenteerd wordt door Andrea Rene, bekend van YouTube.

Een aantal games heeft EA al onthuld voordat de EA Play persconferentie van start gaat. Zo weten we dat Battlefield V getoond gaat worden. De game werd eind mei onthuld waar wij bij waren en wordt dit jaar wederom ontwikkeld door DICE.

Anthem gaat dit jaar opnieuw aanwezig zijn, nadat de game vorig jaar werd aangekondigd. Over zowel Battlefield V als Anthem zal flink wat informatie bekend worden gemaakt, maar dit zijn niet de enige games die we gaan zien. The Sims 4 zal namelijk ook aanwezig zijn en ook komt EA Sports langs met de nieuwe titels van dit jaar.

EA E3 2018 livestream

De EA E3 2018 livestream is op een aantal verschillende manieren te volgen. Allereerst kun je gewoon hier meekijken met de stream op deze pagina.

Je kunt er ook voor kiezen direct via het Twitch-kanaal van EA te kijken en op het YouTube-kanaal is alles te volgen. De livestream zal al voor de persconferentie te volgen zijn, maar dan zul je opgewacht worden door een aftellende klok.

Ander E3 nieuws

Natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws. Alle andere presentaties moeten nog komen, want morgen mogen Microsoft en Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus kom zeker vaker terug om niets te missen!