Over ongeveer een maand gaat E3 2019 van start en dat betekent dat mensen een hoop wensen en verwachtingen uiten. Wij als XGN redactie horen daar uiteraard bij en hieronder kan je lezen wat de verschillende redactieleden op het evenement willen zien.

Mari Stas

Ik hoop tijdens de E3 eindelijk iets te zien van Halo Infinite. Een toffe trailer, concrete plannen, noem het maar op. Stiekem hoop ik ook dat ze een releasedatum geven die nog in dit jaar ligt. We moeten afwachten, maar ik vind dat het inmiddels wel weer tijd is voor een nieuw Halo avontuur.

Nick Groenen

Voor E3 2019 hoop ik vooral op een nieuwe originele franchises van Xbox. Iets op het niveau van The Last of Us. Al jaren is het Halo, Gears en Forza en op zich is dat prima, want het zijn stuk voor stuk top games. Het wordt alleen eens tijd voor iets nieuws.

Daarnaast hoop ik dat we een uitgebreide Halo Infinite trailer krijgen die ons de campaign, multiplayer en misschien zelfs wel een Firefight modus laat zien. Als laatste zou een volledige remake van Star Wars: Knights of the Old Republic zeker niet verkeerd zijn.