Foto: Nintendo

Je weet het inmiddels waarschijnlijk wel: hierboven staat een YouTube stream, onderaan de pagina een Twitch Stream. Je kunt dus gewoon hier blijven als Mr. Resetti, of een Luigi’s Mansion-spook één van de twee stream halverwege om zeep helpt. Beide streams worden direct gevolgd door dag 1 van Nintendo Treehouse Live, dus na afloop van de Direct kun je hier veel gameplay bewonderen.

Wat gaan we zien tijdens de E3 2019 Nintendo Direct?

Vrijwel zeker is dat we Luigi’s Mansion 3 en de Link’s Awakening remake gaan zien. Tenzij Animal Crossing vertraging oploopt verwachten we die ook. Natuurlijk is er nog veel meer wat we zouden kunnen zien, zoals Marvel Ultimate Alliance 3 en Super Mario Maker 2. DLC voor Super Smash Bros. Ultimate is ook een zekerheid.

Kan er nog meer komen? Jazeker. Los van een aantal games dat ook voor 2019 op de kalender staat, zijn er genoeg andere games die we willen zien. Misschien krijgen we nieuws van Bayonetta 3. Misschien blijkt de Switch versie van Metroid Prime Trilogy waarover zoveel geruchten zijn geweest inderdaad te bestaan. We gaan het zien.

Op een sterke Direct-aanwezigheid van Pokémon Sword en Pokémon Shield rekenen we niet, vanwege de recente Pokémon Direct. Wel zijn de games speelbaar op de beurs, dus één of meer Treehouse Live segmenten over Pokémon liggen in de lijn der verwachting.

Zoals altijd staat het vrij om in de reacties te laten weten wat je van de E3 2019 Nintendo Direct vindt. Is het waar je op hoopte? Ben je teleurgesteld dat een bepaalde game niet, of te weinig aanwezig was? Laat het hieronder weten!