Tijdens de persconferenties die we gezien hebben, zijn verschillende speciale edities voorbij gekomen. Elke wist wel een unieke toevoeging te bieden waar gamers helemaal wild van worden. Daarom hebben we in dit overzicht de E3 2018 Collectors edition games op een rijtje gezet.

Fallout 76

Bethesda brengt wederom Collectors Editions uit voor een Fallout game. Dit gebeurde een aantal jaren geleden ook al voor Fallout 4. Voor Fallout 76 wordt het ook gedaan, maar nu zijn er twee versies. Je hebt als eerste namelijk de Tricentennial Edition die je naast de game speciale Power Armor geeft in de game.

In-game wordt je ook blij gemaakt met speciale wapens, een Vault Boy mascote en emote, Uncle Sam outfit, en een Workshop poster. Deze editie gaat je 89,99 euro kosten, maar dit is niet de enige versie. Er is namelijk ook nog de Power Armor editie voor wie zich rijk voelt.

Deze editie gaat je namelijk een draagbare Power Armor T-51B helm, een exclusieve Steelbook, een West Tek draagtas en een kaart. Deze kaart geeft overigens licht in het donker en om het pakket af te maken krijg je ook 24 Fallout figuurtjes. De in-game content van de Tricentennial Edition zit ook in deze versie en kost 199,99 euro.

Je kunt de Power Amor Edition nu hier kopen bij bol.com. Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd. Je kunt de Tricentennial Edition hier ook kopen.