Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definite is nog maar een maand van ons verwijderd. Het origineel, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, kwam in Japan al in 2017 uit en verscheen in september 2018 in Europa voor de PlayStation 4. Nintendo bezitters kunnen binnenkort met de game aan de slag en hun wachten wordt beloond met een drietal toffe nieuwe features in de game. Als bonus is er een vierde feature die de game linkt aan een andere Nintendo titel.

Nieuwe soundtrack

De eerste van de nieuwe Dragon Quest XI Switch features is de soundtrack van de game. Hoewel de game op de Switch grafisch wat minder mooi oogt met maximaal 720i in de tv-modus, is de soundtrack precies het tegenovergestelde hiervan. Deze is namelijk compleet opnieuw gemaakt voor de Switch release.

Waar de soundtrack van de PlayStation 4-versie al tof was, belooft die van de Switch-versie nog sterker te zijn. De soundtrack van deze versie is namelijk volledig georkestreerd en klinkt mooier dan ooit tevoren. Voor fans van de serie is dit genieten geblazen en nieuwkomers zullen ongetwijfeld ook smullen bij de klanken die het avontuur gaan ondersteunen.