Dragon Quest Heroes 2 mengt musou met RPG en is daardoor een aantrekkelijke game voor zowel RPG liefhebbers als liefhebbers van grote gevechten. Want van allebei de genres kent de game de beste ingrediënten. Om de game sterker door te komen, geven wij je vijf tips. Als je deze volgt kan niemand je nog iets maken!

5. Blijf je uitrusting vernieuwen

In Dragon Quest Heroes 2 kom je regelmatig op het stadsplein terecht, vanwaar jij steeds op pad gaat. Daar kun je een heleboel winkeltjes vinden die onder andere wapens, orbs en accessoires aanbieden. En daar hebben wij de eerste tip voor je. Koop vroeg in de game al zoveel mogelijk dingen, maar blijf weg van de wapens voor karakters die je nog niet ontmoet hebt.

Die karakters komen namelijk later in je groep met een wapen wat vaak prima mee kan. Maar als jij of iemand in je groep verderop in de game met een verouderd wapen, te zwakke orbs en accessoires (voor je verdediging en weerstanden) rondloopt, krijg je het al snel zwaar.

Natuurlijk is het gedurende de game ook zaak om de winkeltjes te blijven bezoeken, want er komt telkens nieuwe voorraad binnen. En wie weet zit er wel iets tofs bij!