1. De ultieme uitdaging in de Dark Zone

Wie al die content en gear reeds op zak heeft, kan zijn geluk vinden in de grootste uitdaging van de Division 2 beta: de Dark Zone. Net als in de eerste Division is dit gebied het ergste besmet van heel Washington D.C., maar het voordeel voor jou als speler is dat je hier ook de allerbeste loot van de hele game terugvindt. Maar dat is niet zonder gevaar, want naast de vijandelijke facties kunnen menselijke spelers het jou ook plotseling heel moeilijk maken.

Andere spelers kunnen jou namelijk zonder pardon neerschieten en er met jouw vondsten vandoor gaan. De meeste loot moet je namelijk eerst evacueren voordat het definitief jouw bezit is. Tot die tijd is iedereen in jouw omgeving een potentieel gevaar. Ubisoft heeft wat variatie in de Dark Zone verwerkt door de normale versie van deze zones zo in te richten dat statistieken van spelers enigszins worden rechtgetrokken.

Hierdoor doe jij vrijwel evenveel schade als iedereen om je heen, wat zorgt voor een eerlijker gevecht. Heb je daar geen trek in, dan kan je binnenstappen in de zogenoemde Occupied Dark Zone. Deze versie van de Dark Zone heeft dit soort coulance regelingen niet en hier is het dan ook hard tegen hard.

Division 2 beta - Wat zijn jouw ervaringen?

Met deze veranderingen, die in de Division 2 beta al even kort aan de tand gevoeld konden worden, moet het vervolg een nog meer complete en spannende ervaring bieden dan de strijd die je in het digitale New York hebt gestreden. Met content waarin je zowel samen kunt werken als elkaar flink kunt verlinken, lijkt er in ieder geval geen gebrek aan variatie te zijn als de game in maart uitkomt. Wat zijn jullie eerste ervaringen met de Division 2 beta? Laat het weten in de reacties!