Tijdens onze gameplaysessie hebben we de game met vier man gespeeld om de volledige co-op ervaring mee te maken. Als onverschrokken strijders gingen we op pad en wisten we meerdere missies en geheimen te ontdekken. Hieronder zetten we op een rijtje wat we van de Division 2 beta gameplay vonden.

Oh say can you… Washington DC

Na een korte introductie wordt het vuur je direct aan de schenen gelegd terwijl je je een weg baant naar het Witte Huis. De Division 2 beta gameplay voelt vertrouwd, zoals dat in het eerste deel ook al was. Het enige verschil dat je merkt is de setting, die door de tijdsprong van een half jaar in beeld wordt gebracht, een flinke aanpassing heeft gehad. Zo is er geen sneeuwvlokje meer te vinden en is het onkruid tussen de straatstenen door gekropen.

De wereld oogt hierdoor eerder als een verlaten post-apocalyptische wereld die (gek genoeg) doet denken aan The Last of Us. Het enige wat nog ontbreekt zijn de angstaanjagende Clickers. Gelukkig heeft The Division 2 zijn eigen soort vijanden, waaronder de Hyenas.