Division 2 beta features - Vijf steunpilaren van de game

Endgame

Steeds meer MMO-games hebben een zogeheten endgame, een fase ná het uitspelen van het verhaal in de game waarmee je nog vele uren zoet bent. Speelde je tien jaar geleden een game uit, dan was je gewoon klaar. Speel je het verhaal van The Division 2 uit, dan barst de actie pas écht los en daarvan wilde Ubisoft alvast een voorproefje geven in de beta.

Ten eerste zul je moeten kiezen wat voor specialist je wordt bij het bereiken van het hoogst haalbare level. Als onderdeel van de Division 2 beta features kon je kiezen uit Survivalist met een kruisboog als ‘signature weapon’, Sharpshooter met een sniper en Demolitionist met een granaatwerper die elk hun eigen skills hebben. Daarmee maak je nog meer onderscheid tussen jou en je groepsgenoten en druk je jouw stempel op de gevechten, maar je bent niet definitief gebonden aan een klasse.

Daarnaast zijn de eerdere missies en locaties te doorlopen op een veel hogere moeilijkheidsgraad waarbij vijanden veel sterker zijn en zelfs voor verrassingen zorgen door ineens voor je neus naar beneden te abseilen vanaf het dak, waar dat eerst niet gebeurde. Een bikkelharde eindbaas hier en daar is ook geen uitzondering.

Wat vind jij de gaafste Division 2 beta features?

Helaas zit de beta er na maandag weer op, maar voor degenen die zich eraan gewaagd hebben is er waarschijnlijk een goed beeld ontstaan van wat The Division 2 te bieden heeft. De game lijkt op veel vlakken een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Wist het ook indruk op jou te maken? Dan is het wachten tot 15 maart, want dan verschijnt de game voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.