Voor een impressie van de eerste voetstapjes in Washington D.C. kun je terecht bij ons artikel over de Division 2 beta gameplay. Hier lichten we enkele features uit die de afgelopen dagen aan fans van de serie goed onderworpen zijn en waar de uiteindelijke game op leunt.

Conflict

In The Division uit 2016 was er bij de lancering geen PvP-modus aanwezig buiten de Dark Zone om, waarvan het concept niet voor iedereen weggelegd was. Pas met de derde uitbreiding Last Stand introduceerde ontwikkelaar en uitgever Ubisoft een wat traditionelere modus waarin spelers het tegen elkaar konden opnemen. Maar met vallen en weer opstaan leert men en het bewijs daarvoor is Conflict, één van de Division 2 beta features die vanaf het begin aanwezig is.

Zoek jij liever de confrontatie op met andere spelers in plaats van bots zonder hersenen, dan kun je in Conflict je agressie kwijt. Twee squads van vier man vechten het in drie verschillende maps uit, waarin je controlepunten moet veroveren of de vijand simpelweg uitroeien. Ubisoft zal later met updates vast meer maps toevoegen en het mooie aan Conflict is dat je verzamelde loot meeneemt naar de normale wereld van The Division 2.