Door ons vergrootglas voor de Detroit Become Human trailer te houden en onze innerlijk Sherlock Holmes te bevrijden analyseren we de trailers stuk voor stuk. Waar gaat Detroit Become Human nou eigenlijk over en wanneer is de Detroit Become Human release? Dat hebben wij door middel van de trailers voor je uitgezocht.

Detroit Become Human - Teaser

Wie herinnert zich nou niet de herfstdag 27 oktober 2015? Het was de dag waarop de VN stemde over Cuba, de Nederlandse turnsters in actie kwamen op het WK en toenmalig presidentskandidate Hillary Clinton was te gast bij de Late Show van Stephen Colbert. Het was ook de dag waarop we voor het eerst te zien kregen waar Quantic Dream aan werkte.

Detroit Become Human werd aangekondigd door Quantic Dream onder leiding van David Cage. In de trailer zien we hoe androïde Kara voor het eerst tot leven kwam en hoe het voor haar allemaal begon in Detroit. We zien haar eerste ervaringen met het daglicht, een zwoele bries en de regen.

Uit de voiceover van Kara blijkt wel dat er volgens haar iets mis is met de wereld. De wereld is kil, gewelddadig, maar ook vooral oneerlijk. De wereld wist haar er bijna van te overtuigen dat ze geen waarde had en dat ze alleen maar gemaakt was om bevelen op te volgen. De trailer eindigt wel met een positieve blik op de toekomst, want een glimps van een robotrevolutie wordt getoond.