Toffe nieuwe Raid gear onthuld

Tijdens derde en laatste Destiny Age of Triumph reveal livestream kregen we meer te weten over de sandbox update die naar de game komt, samen met fantastische nieuwe Raid gear en ornaments die spelers kunnen verkrijgen.

Het gaat hierbij veelal om de reeds bestaande gear, maar met een ander likje verf eroverheen dankzij ornaments. Zo zal de gear uit de The Vault of Glass Raid bijvoorbeeld blauw van kleur worden en voorzien worden van een pulserend energie-effect wanneer je het uitrust met een ornament. De gear uit de Crota's End Raid wordt bijvoorbeeld voorzien van lichtgevende groene effecten. Wat verder tof is aan de nieuwe gear, is dat het lichtgevende effect voor korte tijd wegvalt wanneer een speler geraakt wordt. Dit is een goede indicatie voor teamgenoten om te zien wie er schade heeft opgelopen.

De ornaments zijn gekoppeld aan het Age of Triumph evenement, wat betekent dat je ze automatisch vrijspeelt wanneer je een geüpdatete Raid (level 390) voltooit. Bovendien kan je elke set van Raid gear combineren met deze ornaments en hoef je dus niet per se gear en ornaments van dezelfde Raid aan elkaar te koppelen. Wil je een ornament van de The Vault of Glass Raid koppelen aan een stuk gear van de King's Fall Raid, dan kan dat gewoon.

Er zijn ook nieuwe Class Items te verkrijgen die beschikken over aanpassingsmogelijkheden via Chroma's. Om deze accessoires vrij te spelen moeten spelers de nieuwe verhaallijn in opdracht van de Speaker doorlopen, die met Age of Triumph aan de game wordt toegevoegd.

Tijdens de livestream werd de nieuwe gear voor je Guardian volop in de schijnwerpers gezet. De onderstaande screenshots zijn gemaakt door VG247 en Polygon en zijn afkomstig uit de livestream.

Screenshots van de nieuwe gear