Destiny Age of Triumph reveal - Wat we tot nu toe weten

Treasure of the Ages

Een van de grootste onthullingen tijdens de tweede Age of Triumph livestream, was die van de Treasure of the Ages. Dit zijn nieuwe lootboxes die spelers de kans geven om alle eerder verschenen items uit de gehele looptijd van Destiny alsnog te verkrijgen. Hierbij zijn ook items inbegrepen die exclusief verkrijgbaar waren tijdens bepaalde events, zoals maskers.

Aangezien Destiny meerdere tijdelijke events met exclusieve items kende, visten sommige spelers hierbij achter het net en konden ze niet altijd alle loot verkrijgen voor het event eindigde. Dit wordt opgelost door deze lootboxes, die onder andere dingen als armour, Ghosts, Sparrow racing emblems en emotes bevatten, aldus Tim Williams, senior designer bij Bungie.

Ook zijn er nieuwe items in deze lootboxes te vinden, waaronder een Age of Triumph armour set, nieuwe ornaments, schepen en shaders. Bungie liet weten dat iedere class een nieuwe armour set zal krijgen, maar volgende week zullen we hier meer over horen tijdens de derde en laatste livestream. Iedere lootbox bevat twee gegarandeerde items en één nieuw item.

Spelers kunnen drie van deze lootboxes per week verkrijgen door verschillende activiteiten in de game te voltooien. Daarnaast zijn de Treasure of the Ages lootboxes ook te verkrijgen bij de Silver Dust kiosk, in ruil voor Silver Dust. Mocht je dus echt geld willen neerleggen voor deze pakketjes vol loot, dan heb je daar ook de mogelijkheid voor.