Destiny Age of Triumph reveal - Wat we tot nu toe weten

Wekelijkse featured raids

Naast het feit dat alle raids naar een hoger niveau getild worden, krijgen we volgens de Destiny Age of Triumph reveal ook de maken met wekelijkse featured raids. Dit is een nieuw element in de director en verschilt van de standaard uitgelichte raid. Bij deze wekelijkse featured raid wordt iedere week namelijk een specifieke raid geüpgradet naar level 42 en Light level 390, en zijn bovendien alle challenges voor deze raid op hetzelfde moment actief.

De eerste featured raid is Crota's End, die in de eerste week van Destiny Age of Triumph te spelen is. Daarna volgen respectievelijk de raids Vault of Glass, King's Fall en Wrath of the Machine. Nadat alle raids live zijn gegaan kunnen ze gewoon op het hogere niveau gespeeld worden, maar alle challenges zijn alleen actief wanneer het gaat om de wekelijkse featured raid.

Geen make-over, wel aanpassingen

Ook zullen spelers nieuwe elementen tegenkomen in deze raids, zoals nieuwe collectibles. Dit betekent niet dat de raids een make-over krijgen, zoals Bungie dat bij verschillende strikes (zoals Sepiks Perfected en de Taken-versie van Winter's Run) gedaan heeft.

Toch zijn er wel enkele veranderingen in de raids te vinden. Bungie laat weten aanpassingen te maken om zo de speelervaring te verbeteren. Een voorbeeld hiervan is het inkorten van het tergende Oracles stuk in de Vault of Glass, waar veel gefrustreerde spelers zich waarschijnlijk wel in kunnen vinden.

Bovendien kunnen spelers nieuwe uitrustingen voor hun personages verdienen in de raids. De gear die te vinden is in de geüpdatete raids is nu uitgerust met één slot voor ornaments. De gear uit de nieuwste raid, Wrath of the Machine, had al één zo'n slot, maar heeft er nu twee.