Klokkijken

Het andere waar je op moet letten is hoe goed de tegenstander aan het spelen is, want je kunt met je goede gedrag nog zo lekker bezig zijn, maar dat maakt niets uit als de tegenstander het beter doet. Daarom is het belangrijk om je echt te focussen op het verzamelen van de Motes en het niet dood gaan. Dan verlies je namelijk je kostbare werk en kun je weer opnieuw beginnen.

Het is zonde om op die manier de eindbaas te laat te bereiken, want elke ronde telt. Een Destiny 2 Forsaken Gambit match is namelijk drie rondes lang, waardoor je het gevoel hebt dat elke ronde telt. Dit wordt alleen maar versterkt door het constante competitiegevoel omdat je weet dat het andere team ook aan het strijden is voor de winst.

Destiny 2 Forsaken Gambit zorgt voor competitiedrang

Het moge duidelijk zijn dat de Destiny 2 Forsaken Gambit gameplay voor een flinke competitiedrang zorgt. Overzicht houden en tactisch spelen staan aan de basis van de nieuwe modus en zorgt ervoor dat we niet kunnen wachten op de nieuwe modus. Destiny 2 Forsaken komt op 4 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Voor meer gamescom artikelen, hands-on en previews kun je onze speciale gamescom pagina in de gaten houden.