Destiny 2 features die wij graag anders willen zien
Foto: Activision

6. Infusions zijn ‘duurder’ dan ooit en dat is frustrerend

Destiny 2 spelers zijn wellicht al bekend met infusions, maar voor degenen die dat niet zijn: een infusion is een samensmelting van twee wapens waarbij je de ene opoffert om de andere sterker te maken. Die samensmeltingen is niet gratis, want je hebt daarvoor een handjevol materialen en shards nodig.

Dat handjevol materialen is alleen niet genoeg meer, wat het in voor Forsaken wel was. Je hebt nu voor een simpele samensmelting bepaalde materialen nodig die je moet gaan halen op andere planeten. Elke planeet heeft zijn eigen materiaal. Het is soms vermoeiend om die materialen te verzamelen, al helemaal als je er heel veel nodig hebt voor een samensmelting die niet persé nuttig is (Bijvoorbeeld een infusion die je wapen maar één krachtlevel laat stijgen).

Destiny 2 The Spider

Een tip om het proces sneller te laten verlopen: haal je materialen bij de Spider in de Forgotten Shore, daar kun je relatief goedkoop je materialen omwisselen voor Glimmer. Pas alleen wel op, want het aantal benodigde Glimmer per materiaal loopt op naarmate je er meer koopt.