Foto: Bungie

Destiny 2 Black Armory luidt ook gelijk een nieuw seizoen in: Season of the Forge. Bungie wil met de nieuwe uitbreiding de hobby terugbrengen voor de doorgewinterde Destiny speler. In Black Armory smeed je eeuwenoude wapens die verloren zijn geraakt in de gouden eeuw. De uitbreiding brengt ook een nieuwe vendor met zich mee: ADA-1. De exo is een bewaker van oude archieven uit de gouden eeuw.

Bungie geeft aan dat het voor Black Armory heeft geluisterd naar de eisen van de spelers. Een groot deel van de klachten werd door Forsaken al opgelost, maar de annual pass zorgt voor steeds nieuwe content voor spelers.

Destiny 2 Black Armory trailer legt jaarplan uit

De annual pass bestaat uit drie delen: Black Armory, Joker's Wild en Penumbra. Elke content update bestaat uit meerdere patches, elke patch bevat extraatjes. Denk daarbij aan quests, game-modes, crucible maps en zelfs exotics. De annual pass is dus anders opgezet dan de voorgaande, toch wel teleurstellende, DLC's Curse of Osiris en Warmind.

Elke update luidt ook automatisch een nieuwe seizoen in en in elk seizoen stijgt het player level. Maar ook de alle bekende events, zoals Dawning, Crimson Days en Soliceste of Heroes, komen weer terug. Elke dinsdag komen er nieuwe pursuits en activiteiten om te spelen.

Niet alle nieuwe activiteiten en wapens zijn beschikbaar voor alle spelers. Zo zijn bijvoorbeeld de nieuwe raid, triumphs en Xur bounties alleen voor annual pass-houders.

Het jaarplan voor de annual pass