Death Stranding is voor ons allemaal nog een groot mysterie, maar dat houdt niemand tegen en dus zwerven er al honderden Death Stranding theorieën over de game rond op het internet van gamers zoals jij en ik. Daarom vonden wij het leuk om een aantal van deze verhalen te bespreken in een artikel, wat verwacht men van de game?

Om dit artikel beter te begrijpen is het goed als je eerst de trailers bekijkt. We hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat je voorbereid aan dit artikel kunt beginnen.

10. Mads Mikkelsen zat in de derde trailer

We zagen misschien zijn gezicht niet, maar de meeste mensen zijn overtuigd dat het personage van Mads Mikkelsen in de trailer van de Game Awards, te zien was. De gemaskerde man in de samurai-achtige kleding die bovenop de auto landde gebruikte namelijk dezelfde handgebaren als Mads in de tweede trailer.

Is het mogelijk dan Mads Mikkelsen deze persoon is? Nou, we hebben nog niemand gezien die dezelfde gebaren maakt als Mads, ook al doen de baby’s wel aan gebarentaal. Dus de kans dat de twee personages eigenlijk dezelfde personages zijn is op dit moment best groot. Wat dit betekent, kunnen we je helaas niet vertellen.