De Death Stranding Very Easy Mode werd bekendgemaakt door de persoonlijke assistent van Hideo Kojima. Later werd dit bericht ondersteund door een Tweet van het officiële Hideo Kojima Twitter-account. De gamemodus is vooral gericht op mensen die normaal geen games spelen, maar die wel willen genieten van de sterrencast uit de game.

De cast van Death Stranding bestaat onder andere uit Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lea Seydoux, Troy Baker en Guillermo Del Toro. Veel fans van deze cast zullen hoogstwaarschijnlijk worden toegetrokken naar de game en willen natuurlijk het verhaal van Death Stranding ook ervaren. Misschien spelen deze personen vrijwel nooit games en daarvoor is deze Very Easy Mode geïntroduceerd.

Death Stranding

Wanneer krijgt de Death Stranding gameplay een Very Easy Mode?

De extreem makkelijke modus van Death Stranding zal vanaf de release op acht november beschikbaar zijn. Hideo Kojima was tot nu toe redelijk vaag over dit project, maar we krijgen steeds meer beelden te zien over deze veelbelovende game. Op gamescom 2019 kregen we nog een extra goede blik op de cast en het verhaal van Death Stranding. Een hilarische toevoeging is dat je zelfs je eigen plas als wapen kan gaan gebruiken.