Deadbeat Heroes gameplay toegelicht [Gespeeld op gamescom 2017]

Deadbeat Heroes is een beat ‘em up indiegame van Deadbeat Interactive en maakt tevens deel uit van de Square Enix Collective. Binnen deze studio werken behoorlijk grote namen zoals Imkan Hayati en Adam Langridge, die respectievelijk van Lionhead en Rockstar af komen. Aan passie en ervaring geen gebrek bij dit nieuwe spel dus. Maar wat kan je nou precies verwachten van deze 'Deadbeat Heroes'?

Verbreekt de sleur

De game focust zich op een groep werknemers uit het kantoormilieu die helemaal klaar zijn met het normale leventje. Om de sleur van de dagelijkse verveling te doorbreken, nemen zij de beslissing om iets gewaagds te doen. Naast held wezen van het plakband en de stapels documenten, willen de doodnormale mensen de boeven op straat aanpakken. Over grote ambities en het streven naar opslag gesproken.

Er doet zich alleen een klein probleem voor bij het bestrijden van het kwaad. De helden hebben namelijk geen superkrachten. Dat weerhoudt hen er niet van om eigen gadgets in elkaar te knutselen waar de meeste slechteriken toch hoofdpijn van krijgen. Het is tijd om de straat op te gaan en het kwaad uit te roeien!