In Mortal Kombat is het traditie om aan het einde van het gevecht je tegenstander op een behoorlijk pijnlijke manier om zeep te helpen. Zo ook in Mortal Kombat X, de nieuwste telg in de franchise. De game zit weer boordevol Fatalities, Brutalities en heel veel pijnlijke momenten.

In Mortal Kombat games zitten natuurlijk een heleboel dingen die we ook uit films en series kennen. Zo zitten er alleen al in Mortal Kombat X een boel Fatalities die we in films gezien hebben.Wij zetten de vijf vetste voor je op een rijtje.

5. Liu Kang's Sore Throat Fatality

Liu Kang is natuurlijk een van de vaste karakters in Mortal Kombat en het is dan ook vanzelfsprekend dat hij voorkomt in deze lijst. Eén van zijn Fatalities, Sore Throat, is bijzonder gruwelijk. Kang trekt namelijk een stuk uit de keel van zijn tegenstander en duwt deze vervolgens bij de tegenstander in de mond.

Een (adams)appeltje voor de dorst zeg maar, met het verschil dat de tegenstander er dit keer in stikt. Variaties op deze Fatality is in verschillende films en series terug te zien, simpelweg omdat het niet zo vergezocht is. Je zou met een beetje inzet best iemand letterlijk van zijn adamsappel kunnen ontdoen.

Kal Drogo in de HBO serie Game of Thrones liet het ons zien in het eerste seizoen van de serie. Hij sneed eerst de vijand de keel door met zijn zwaard om vervolgens op behoorlijk grove manier een stuk uit de keel van zijn tegenstander te trekken. En dat zelfs met tong en al! Als dat nog niet grof genoeg is, Rick Grimes bijt letterlijk iemand een stuk uit de keel in de AMC serie The Walking Dead. Eat that Liu Kang!