Vijf OnePlus 7 Pro features die bewijzen dat het niet zomaar een smartphone is

1. Een bijzondere camera aan zowel de voor- als achterkant

Van alle OnePlus 7 Pro features is dit degene waar OnePlus vooral trots op mag zijn. Aan de achterzijde van de OnePlus 7 Pro bevindt zich een drievoudige camera die de meest adembenemende kiekjes weet te schieten. Zelfs in het donker kunnen er vanwege de UltraShot-technologie en Nightscape modus heldere beelden geproduceerd worden. De achterzijde bevat een 48 megapixel sensor , een 8 megapixel 78mm telelens en een 16 megapixel 117° groothoeklens.

Aan de voorzijde kun je ook wat bijzonders verwachten. Wanneer je de selfiecamera opent, komt de lens namelijk in hoge snelheid uit de bovenkant van de telefoon vandaan. Deze ‘pop-up’-camera is bedekt met saffierglas en kan de komende vijf jaar 150 keer per dag gebruikt worden.

De vijf beste OnePlus 7 Pro features

Aan deze features kun je zien dat de OnePlus 7 Pro niet zomaar een smartphone is. Met zijn krachtige hardware, schitterende camera en speciale gaming-functies heeft OnePlus zich in het rijtje van Apple en Samsung geplaatst.

Vindt jij de nieuwe telefoon van OnePlus er ook zo mooi uitzien? Laat dan ons in de reacties weten wat jij de meest bijzondere OnePlus 7 Pro features vindt!