10. Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is een klassieker uit 2009 die de meeste gamers wel één keer hebben gespeeld of er in ieder geval eens over gehoord hebben. De game speelt zich af in Vancouver en kwam uit voor de DS, Wii en de 3DS.

Met 20 personages die allemaal eigen krachten hebben is er genoeg keuze om de activiteiten mee te doen. Bowser heeft bijvoorbeeld meer snelheid en kracht, terwijl bij Mario alle krachten gelijk zijn. Wij hebben een overzicht van alle personages gemaakt, zodat je kunt zien wat hun krachten zijn.

Toffe sporten

Er zijn in totaal 12 toffe sporten die afgeleid zijn van de echte winterspelen. Zo kan je ijshockey spelen, maar ook schansspringen en bobsleeën. Als je even geen zin hebt om officiële sporten te doen, maar liever wat meer luchtige minigames te spelen, zijn er ook nog droomsporten om te beoefenen. Hierbij kan je denken aan Mario Kart-achtige skiwedstrijden of sneeuwbalgevechten.

Mario Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is een van de top tien beste games met een horrorwinter waar je het zeker koud van krijgt. Alle leuke sporten gecombineerd met onze favoriete personages uit het Mario en Sonic universum zorgt ervoor dat je je niet hoeft te vervelen! Ga jij voor team Mario of team Sonic tijdens het spelen van een van de beste games met een horrorwinter?

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is beschikbaar voor de Wii, Nintendo DS en Nintendo 3DS.