1. Uncharted 4: A Thief's End

Er kan er natuurlijk maar één de echte winnaar zijn en die titel gaat dit jaar naar Uncharted 4 A Thief's End. Niet alleen is de game op XGN door jullie verkozen tot Game of the Year 2016. Uncharted 4 scoort wereldwijd enorm hoge cijfers en zal dan ook bij menig gamer op de nummer 1 staan voor dit jaar. De game scoorde bij ons maar liefst een 9.5 in de review!

In Uncharted 4 A Thief's End ga je voor de laatste keer op avontuur met Nathan Drake. De game ziet er ongelooflijk mooi uit en zit vol met nieuwe content. Waaronder ook een multiplayer die uitgebreider is dan ooit. Een spel dat werkelijk tot in de puntjes goed is uitgewerkt. Niemand kan er omheen. Uncharted 4 is de onbetwiste winnaar van 2016.

Hiermee mogen we Naughty Dog en Sony feliciteren, maar dat betekent ook alweer het einde van deze top 10 van de beste games van 2016. Namens iedereen bij XGN, game er nog even op los met de feestdagen en ga knallend, maar veilig, het nieuwe jaar in. Laten we hopen dat 2017 ook weer vol zit met toffe games!