Hoewel het natuurlijk per persoon enorm verschillend is wat nou de beste games van 2016 zijn, gaan we toch de moeilijke taak op ons nemen. Tien games op een rijtje zetten die wereldwijd enorm goed scoorden en erg geprezen werden door de gamers zelf. Mocht je het nu niet helemaal eens zijn met ons lijstje, laat dan zeker even jouw top 10 weten in de comments!

10. Monster Hunter Generations

We starten onze lijst met de beste games van 2016 met de 3DS-game Monster Hunter Generations. De Monster Hunter-franchise telt ondertussen al aardig wat titels, maar de in juli uitgekomen Monster Hunter Generations lijkt toch de beste te zijn. Het is een verfrissende game voor zowel doorgewinterde spelers als nieuwkomers en de game kent flink wat verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers.

Onze Tony kon in de review eigenlijk maar aan één minpunt denken en dat was het tegenvallende 3D-effect. Dit is een handheld titel die je zeker wil oppakken, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Het is echter niet de enige 3DS-titel in onze top tien. Kun jij al raden welke 3DS-game we nog meer tegen gaan komen? Misschien is het wel een beetje te voorspelbaar...