2015 was wederom een mooi jaar voor het gamende volk. Voor elke console verschenen wel toffe games, of je nu op de meest recente of de op vorige generatie gameconsoles speelt, of je van handhelds houdt of liever op de bank zit te gamen.

Maar er zijn natuurlijk altijd games die zich onderscheiden van de rest. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege de prachtige graphics, een unieke insteek, geweldige gameplay, een prachtige setting, geniale multiplayer en noem maar op. Sommige games hebben gewoon net iets meer te bieden dan de rest. Welke games dat in 2015 waren, lees je in deze top 10 beste games van 2015!

de top 10 beste games van 2015

10. Rise Of The Tomb Raider

Rise Of The Tomb Raider kwam in november uit voor de Xbox One en Xbox 360 en is het vervolg op het in 2013 verschenen Tomb Raider. Hierin gaat Lara Croft opnieuw op avontuur, ditmaal komt ze in de kille wildernis van Siberië terecht. Deze prachtig uitziende game zit boordevol met tof klim- en klauterwerk, optionele tombes, mooie locaties en een hele hoop collectibles. Als speler ben je vrij om te gaan en staan waar je wil, door middel van de fast travel punten die over de hele map verspreid zijn.

De game werd wereldwijd goed ontvangen en verdient daarom zeker een plekje in de top 10 beste games van 2015. Rise Of The Tomb Raider is tevens te vinden in ons lijstje met beste Xbox One games van 2015: ben je benieuwd naar de andere goed scorende Xbox One games, bekijk dan zeker die lijst even. Rise Of The Tomb Raider komt volgend jaar uit voor de PC, PS4 en PS3.