Let op: hoewel we ons best doen om niks te spoilen, bespreken we hier wel alle vijanden in de game. Wil je dus liever zonder voorkennis de game in stappen, wees dan gewaarschuwd!

De kans is groot dat je al oog in oog hebt gestaan met verschillende soorten Typhon in Prey. Deze vijandige aliensoort is namelijk in grote getale aanwezig op het ruimtestation Talos 1, dat decor staat voor de sci-fi shooter Prey. Maar zoals je al snel merkt, zijn de Typhon niet de enige dreiging aan boord van de Talos 1: ook op hol geslagen machines zullen je het leven zuur maken.

In dit artikel bespreken we de verschillende Prey vijanden die je gedurende je quest zeker tegen het lijf zal lopen. Met welke van deze vijanden heb jij al oog in oog gestaan?

Mimic

We beginnen met de Mimic, de eerste vijand die je in Prey tegenkomt. Deze kleine Typhon soort heeft het uiterlijk van een spin, maar dan met wat minder poten. Op het eerste gezicht lijkt de Mimic niet echt een geduchte tegenstander en deze vijanden zijn dan ook vrij makkelijk om het leven te brengen, maar laat je niet voor de gek houden.

De Mimic heeft namelijk de mogelijkheid om zich schuil te houden in allerlei verschillende objecten die op Talos 1 te vinden zijn. Dit jaagt je soms de stuipen op het lijf, als je opeens wordt aangevallen door een koffiekopje of een stoel. Hierdoor weet je in Prey nooit of je echt alleen bent: Mimics kunnen zich overal verstoppen. Wees dus goed op je hoede!